La venda de 200 amarradors del Port de Badalona al Saló Nàutic de Barcelona

Autor

Categories

Compartir

L’entrada en servei de gairebé 200 amarradors per embarcacions motores d’eslores de 8 i 10 metres tornarà a centrar l’interès sobre el port de Badalona de cara als visitants de la 56 edició del Saló Nàutic de Barcelona, que  acabarà el diumenge 14 d’octubre. Davant d’aquesta expectativa, Marina de Badalona ha dissenyat una promoció que consisteix en formalitzar la signatura d’un document de pre-reserva amb un descompte del 5% sobre el preu final de l’amarrador. Ara que les obres de l’hotel tenen previst començar abans de final d’any i que s’estarà redactant el projecte de desviament del ferrocarril i la construcció del viaducte, Marina de Badalona SA oficialitzarà el llistat d’interessats en un inventari més formal. Es tracta d’una pre-reserva que es farà efectiva en el moment en què la societat comercialitzi formalment aquests amarradors. Se sumen a aquesta promoció un descompte del 10% sobre el lloguer anual dels amarradors de 8 i de 10,5 metres d’eslora disponibles en la dàrsena central del port i sobre d’altres productes en sec. La promoció serà vàlida també des d’avui mateix i fins el diumenge 21 d’octubre a les oficines de Capitania. Al Saló, trobareu Marina de Badalona en l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), al carrer D, estand número 481 (entrada per Colom).

La presència de Badalona en el saló de referència del sector a Catalunya es complementa amb una activitat esportiva de primer nivell, la II edició de la Pàdel Race de caiacs amb un recorregut des del Port Vell (des de dins del Saló) al port de Badalona i amb la presència del quetx Ciutat Badalona a l’Àrea de Marina Tradicional amb un estand, activitats i sortides.

 

La Pàdel Race de Badalona es consolida amb recorregut Port Vell-Port de Badalona

En l’edició anterior va ser un èxit i la competició de caiac Pàdel Race es consolida en la programació del Saló. De manera que el dissabte 13 d’octubre, una trentena de piragüistes de les categories Surfski, tradicional i SUP faran un recorregut de quinze quilòmetres i mig entre el Port Vell fins al port de Badalona en el marc d’aquesta competició. La sortida serà a les 12 hores amb Colom i l’sky line de Barcelona de fons fins a arribar a partir de les 13 hores, i fins a les 14 hores aproximadament, a la rampa del port de Badalona. A les 14.30 hi haurà el lliurament de premis i un dinar final de germanor. L’activitat a Badalona començarà a les 9 hores amb l’acollida dels esportistes i el briefing a la sala Maristany del port, des d’on partiran els competidors fins al Club Marítim de Barcelona per preparar-se per a la sortida.

El Ciutat Badalona, a l’Àrea de Marina Tradicional al Moll d’Espanya

Des del vessant de recuperació del patrimoni cultural nàutic, l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat de Badalona (AAqCB) tindrà un espai en l’àrea de Marina Tradicional. També el quetx Ciutat Badalona serà present al mirall d’aigua del Saló, concretament en el Moll d’Espanya, al que s’hi accedeix per l’entrada Sud del Saló (pel Maremàgnum), i es disposarà d’un estand on s’exposarà la història de l’embarcació i de nous projectes, com la construcció d’un xinxorro, que reproduirà l’embarcació auxiliar de fusta originària d’aquestes embarcacions. Hi haurà material promocional del vaixell i es podrà fer una manualitat, un retallable de l’embarcació clàssica. Durant els dies centrals del saló, el quetx farà sortides de navegació pel litoral. El trasllat de l’Àrea de Marina Tradicional aquest moll facilita molt la navegabilitat. El dies i els horaris programats són dijous 11, dissabte 13 i dissabte 14 una sortida a les 11 del matí, i divendres 12 dues sortides, a les 11 i a les 15.30 hores. Les reserves es faran directament en l’estand de l’AAqCB.  El dissabte 13 d’octubre a les 13 hores hi haurà una conferència en què s’explicarà la història del quetx en la mateixa Àrea de Marina Tradicional.

Durant el Saló també s’anunciarà la participació del vaixell en la propera edició de la Catalunya al Través, fixada per a la Setmana Santa del 2019 iniciativa que persegueix apropar el jovent als valors de la navegació tradicional.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

18,213FansAgradda
3,834SeguidorsSeguir
12,030SeguidorsSeguir

Autor

Compartir