La Unitat Docent de Can Ruti tindrà una escola d’infermeria amb 70 noves places el curs vinent

0
1612

22/4/21 El proper curs acadèmic 2022-2023 el sistema universitari de Catalunya disposarà de 561 noves places d’accés al grau d’Infermeria, un 25% més de les actuals, de les quals 435, gairebé el 80% de l’increment total, seran a preu públic. D’aquestes, 70 places estaran ubicades a la nova escola d’infermeria que la UAB crearà a la Unitat Docent de Germans Trias, al Campus Can Ruti de Badalona, convertint-se en una de les mes grans del país.

D’aquesta manera i per primer cop, el nombre de places a preu públic (1.380) sobre el total de places disponibles (2.745) superarà l’oferta privada (1.365), fruit de la voluntat del Departament de Recerca i Universitats de revertir la situació incrementant de forma substancial l’oferta pública amb un 46% més de places.

Així ho van avançar els consellers de Salut, Josep Maria Argimon, i la de Recerca i Universitats, Gemma Geis, en un acte celebrat el dijous a la tarda al Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB). Aquest anunci, que ratificarà la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) el proper 25 d’abril, és fruit de la col·laboració conjunta entre els departaments de Salut i el de Recerca i Universitats per donar resposta a l’alta demanda d’aquests estudis a Catalunya i al dèficit de personal infermer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom