La Sala Estraperlo obrirà de nou com a “Club de Clubs”

0
1827

La sala de concerts Estraperlo, ubicada a Can Ribó, celebra el seu 13è aniversari el dia 3 de  desembre amb la inauguració d’una nova era més centrada que mai en la cultura del club i amb part de la sala remodelada. Estraperlo Club recull aquesta nova direcció  de la sala, que sense deixar de programar concerts, comptarà amb diferents clubs que  programaran mensualment des de música indie-pop dels 90 fins a música africana,  passant per diversos gèneres del techno i la música electrònica més underground.

Que podrem escoltar?

Estraperlo Club del ritme: Cada tercera setmana de mes tindrà lloc la sessió que  mantindrà viva la flama “estraperliana” de sempre. L’Unclu Garrot des de la Ducados  Factory, acompanyat de convidats per a cada ocasió, oferirà les millors punxades de  punk, rock, ska, reggae, soul, metal, hardcore i música d’alt tonatge.

The Safety Dance: El dj Albertcode ha tingut residència a les sales més importants  de Barcelona i és el creador de les exitoses festes “Back to de 80’s” o “Smells like 90’s”  a Razzmatazz. A “The Safety Dance” barrejarà l’essència pop, rock i indie dels 80’s i  els 90’s en una festa que comptarà amb dj’s convidats per punxar des de New Order  o Blur a Ràdio Futura o Dover, passant per The Beastie Boys o Spice Girls.

Dub Academy: Un Sound System on sonaran una gran varietat de gèneres que van  des del roots més clàssic al so digital de finals dels noranta i principis dels dos-mil.  Aquest escenari, que ha aconseguit créixer fins a consolidar-se com un dels espais  més autèntics i concorreguts de les nits del Rototom Sunsplash, arriba ara a Estraperlo  Club amb una residència mensual.

Bissap: Un ambient estrictament African Vibes que serà un viatge sense visat a través  de la música. De Nigèria, Ghana i Costa d’Ivori a Sud-àfrica, els millors sons del  continent africà. 

Abaddon Club: El format club de techno del Devil’s Dancing Fest s’ha guanyat un  lloc a l’escena de clubbing de Barcelona. Abaddon Club és un espai pel sons més  undergrounds del techno i aposta pels millors artistes internacionals especialitzats en  aquests sons contundents de la música electrònica. 

Lebowsky Klub: És l’alter ego del bar Lebowski de Badalona, regentat pel dj Sr Ger,  qui ara punxarà també a l’Estraperlo Club en aquesta festa on hi sonarà el millor house  i on no es venera la figura del dj sinó de la música que s’hi posa.

Distorsión: Una festa de la mà del dj Ricardo F que punxarà tota la música que no  se sol punxar a les festes remember. Progressive, trance i techno d’entre el 93 i el  2002 i que ha quedat en l’oblit. Aquesta serà una festa bimensual a l’Estraperlo Club.

Bassground: Bassground BCN són la productora d’esdeveniments psytrance amb  més projecció de Catalunya. Van començar fa més de set anys programant  mensualment a la Sala Upload i han apostat molt fort per aquest gènere fins a  convertir-se en pioners i portar a Barcelona als màxims exponents del psytrance i el  progressive mundial.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom