La pista esportiva Pere Martell de Sistrells solució de l’Ajuntament pel Sant Pep

0
1387

L’Ajuntament de Badalona ha anunciat aquest dimarts a la tarda una inversió de 100.000 euros en l’adequació de la pista esportiva de Pere Martell al barri de Sistrells perquè pugui ser utilitzada pel CB Sant Josep i d’altres entitats esportives de la ciutat que ho necessiten. Aquestes obres, juntament amb d’altres que estan previstes en diferents pistes esportives, permetrien, segons el consistori, això cobriria les necessitats de diferents entitats d’esports com ara la gimnàstica, el futbol sala o el bàsquet i donar resposta a clubs com el Sant Josep o el Círcol Catòlic, que en aquests moments té diferents equips jugant fora de la ciutat.

Segons una nota de premsa de l’Ajuntament,les obres començarien en un mes perquè, des d’un punt de vista administratiu, és el temps mínim que requereix l’administració per a fer una inversió d’aquestes característiques.

Amb aquesta actuació, el govern de Badalona vol mitigar el greu perjudici que pateixen els nens i nenes que juguen al club groc i lila, que “ha estat provocat exclusivament per la inacció d’algun representant de l’entitat”, segons ha assegura el govern local. Des de l’Ajuntament, en el mateix comunicat, han recordat que l’alcalde Xavier Garcia Albiol i el president del Bàsquet Base Badalona han donat la seva ajuda al club i aquesta ha estat rebutjada.

Aquesta proposta ja ha estat presentada als grups polítics de l’oposició, alhora que se’ls hi ha traslladat que des del govern estudiaran qualsevol altra projecte que puguin fer per ajudar a resoldre aquesta situació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom