La Penya perd al darrer quart (74-82) davant del Burgos

0
702

Jordi Creixell

Tercera derrota a la Lliga ACB del Joventut, que no ha pogut superar el San Pablo Burgos a l’Olímpic (74-82). Els badalonins han recuperat dues de les cinc baixes, Zisis i Harangody, però això no ha estat suficient per tombar el conjunt de Joan Peñarroya, invicte en aquest inici de curs.

Aquest cop la Penya semblava tenir encarrilada la primera victòria de la temporada al final de tercer quart, on manava per 8 punts (63-55), però en el darrer període tot se n’ha anat en orris. En els sis primers minuts els de Carles Duran només han pogut sumar 2 punts de tir lliure i el Burgos, liderat per l’exverd-i-negre Thad McFadden (18 punts) i per la parella interior formada per Earl Clark (20 punts, 12 rebots i 30 de valoració) i Augusto Lima (16 punts i 10 rebots), que han estat un autèntic malson, ha clavat un parcial de 2-15 que ha destarotat completament als verd-i-negres (65-70). Foto:David Grau – CJB