La Penya brinda a la seva afició una victòria amb remuntada contra el Partizan (85-82)

0
849

El Club Joventut Badalona va guanyar (85-82) contra el Partizan NIS Belgrade en el primer matx de la fase regular de la 7DAYS EuroCup. Va ser un duel històric, ja que es va tractar del primer partit “post-pandèmia” amb públic al Palau Olímpic (1.260 espectadors), i els de Carles Duran van poder brindar una victòria a la seva afició, amb una gran remuntada en l’últim quart.
La Penya va començar molt bé, amb una gran defensa que ha posat el Partizan en problemes, i un Ante Tomic molt inspirat de cara a cistella rival, factors que li han permetre sortir ràpidament amb un parcial d’11-2. A partir d’aquí, el Joventut va estar inspirar des de la línia de tres, amb els triples de Pau Ribas -que va fer una bona primera meitat- i Albert Ventura, però els serbis es van acostar per acabar el període (21-17). Els visitants van començar el segon quart amb un parcial de 0-8 a favor (21-25). El Partizan va continuar molt inspirat en atac, i especialment amb els triples, ha fet molt mal a un Joventut que va marxar al descans perdent de 8 (40-48).

Els verd-i-negres van seguir amb molts problemes en atac després de passar pels vestidors, i el Partizan va arribar a agafar un avantatge de 15 punts (46-61). El més il·luminat del Joventut durant el tercer període va ser Conor Morgan, que hva anotar 7 punts, i va ajudar als verd-i-negres a arribar vius al darrer quart (61-71). Amb el bon nivell d’homes com Vladimir Brodziansky, Conor Morgan, Neno Dimitrijevic i la intensitat en defensa, la Penya es va acostar en el darrer període (72-73) i el partit es va posar molt emocionant. Semblava que els serbis es tornaven a escapar (72-77), però una cistella de Neno i un triple de Ventura van tornar a posar picant al duel (77-79). Els verd-i-negres van arribar a l’últim minut molt vius (81-82), i Pau Ribas, amb dos tirs lliures, va posar els badalonins per davant per primer cop des del segon quart (83-82). Una gran defensa del mateix dorsal “4” i de Ferran Bassas en l’última posició rival va segellar una gran victòria i una gran remuntada. Destaca els més de 1.200 espectadors al Palau Olímpic, després de mesos sense públic.
Foto/ info: Penya.cat