La Magna Celebratio celebrarà la seva quinzena edició

0
515

El Museu de Badalona celebra el passat romà de la ciutat amb un festival que presenta al públic conferències, espectacles i demostracions de reconstrucció històrica, visites al patrimoni arqueològic i activitats i tallers per a tots els públics. Enguany, la Magna Celebratio fa 15 anys. Serà del 25 d’abril al 28 d’abril.

L’edició d’aquest any, que coincideix amb l’exposició temporal, produïda pel Museu, Bacus, les màscares del déu, ens acostarà a aquesta divinitat i ens permetrà conèixer els seus atributs i cultes. Així diverses de les activitats que es programen giraran a l’entorn de Bacus, un dels déus més populars de l’antiguitat.

Bacus, les màscares del déu

Bacus és una de les divinitats més conegudes del panteó romà. Déu de la rauxa, el frenesí i la passió desfermada és, sobretot, molt conegut per ser el déu i el protector del vi i del teatre. A Badalona es conserven testimonis molt interessants relacionats amb aquesta divinitat que descobrireu a l’exposicióon podreu veure també una selecció de peces, d’extraordinària qualitat, procedents de diferents museus catalans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom