La Generalitat permetrà saltar-se el confinament municipal per assistir a mítings electorals

1
3162

El Govern català permetrà que els ciutadans es desplacin per assistir a mítings electorals encara que fer-ho impliqui saltar-se el confinament municipal decretat per frenar l’expansió del coronavirus. Ho ha explicat aquest dimarts en roda de premsa la consellera de Presidència en funcions, Meritxell Budó, després de la reunió del Consell Executiu. Segons ha dit, “estarà permesa aquesta mobilitat per poder assistir a un míting” i constarà com a una dels supòsits que recull el certificat d’autoresponsabilitat.

Per a la portaveu del Govern, cal preservar el dret a la participació política malgrat la pandèmia de covid-19 i això inclou l’assistència a trobades polítiques que ja estaran preparades, ha assenyalat, “per garantir les distàncies, els aforaments i totes les mesures de seguretat”. “Aquests actes i mítings ja s’estan dissenyant per part de les formacions perquè siguin reduïts i amb molta presència telemàtica”, ha subratllat, alhora que ha considerat “un dret fonamental” l’assistència a aquests esdeveniments.

1 COMENTARI

  1. Cal entendre que ara Catalunya està essent governada pel PROCICAT, un grup de gent que sembla ser que ni tan sols es reuneixen, sinó que ho fan tot virtualment i ells sembla tenir els seus plans d’escalada i desescalada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom