La Fundació engega el Programa d’Acompanyament Educatiu per ajudar a infants i joves badalonins

0
369

La Fundació Catalunya La Pedrera inicia un nou curs del seu Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) el dilluns 5 d’octubre per ajudar a estudiants de primària i ESO a afrontar el nou curs escolar en una època difícil, en què molts infants i joves han perdut els hàbits en l’estudi. L’objectiu del PAE és acompanyar als estudiants en el seu procés d’aprenentatge a través de suport extraescolar, facilitant-los eines i estratègies perquè aprenguin a planificar millor el seu temps d’estudi, a gestionar les emocions i a ser més creatius. El PAE porta 8 anys en funcionament i ha ajudat a més de 6.200 infants i joves d’arreu de Catalunya a assolir l’èxit acadèmic i personal.

A Badalona el programa es realitza presencialment a l’espai Social que la Fundació té ubicat a Llefià, a l’Avinguda Sant Salvador, 41-49 dues tardes a la setmana, de 17h a 19h. Enguany la Fundació Catalunya La Pedrera inicia també una nova modalitat online que permet arribar a tothom i respondre a totes les necessitats. D’aquesta manera es vol facilitar que el retorn a l’escola sigui una oportunitat positiva de reprendre aprenentatges i de guanyar en autonomia.

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web de la Fundació Catalunya La Pedrera i el curs 2020-2021 començarà el dilluns 5 d’octubre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom