La Festa Major d’Agost serà de manera telemàtica però tindrà petits castells de focs

0
700

Badalona celebrarà, del divendres 14 al diumenge 16 d’agost, la Festa Major d’Agost. Una festa on la majoria d’activitats es faran de forma telemàtica a causa de les mesures que cal adoptar en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia COVID-19. Tot i que també n’hi haurà alguna de presencial amb les mesures de seguretat i higiene corresponents. Dijous 13 d’agost es presentarà un nou element festiu de la ciutat, la Mulassa de Badalona. Acompanyada de les mulasses padrines, les de Vilanova i la de Tarragona, serà lliurada a la ciutat en un acte al saló de plens amb aforament restringit i que s’espera que aviat pugui passejar-se per la ciutat.

Durant els dies que duri la Festa Major d’Agost, és a dir, del 14 al 16 d’agost, també es podrà visitar, amb l’aforament limitat i amb les mesures de control i seguretat pel tema COVID-19, una exposició a la planta baixa de la Casa de la Vila, amb els elements festius de la ciutat que aquest any no podran ballar pels carrers. La inauguració serà a porta tancada i retransmesa per les xarxes socials.  Tothom que ho desitgi també podrà escoltar diverses entrevistes on-line fetes a experts en cultura tradicional i popular, enregistrades prèviament, que aproparan a la ciutadania al patrimoni festiu badaloní.

Pel que fa a la programació artística, es podrà gaudir de manera virtual a través de les xarxes socials de quatre propostes exclusivament badalonines i adreçades a tots el públics. Totes elles s’han gravat a Badalona expressament per a l’ocasió.

Una altra peculiaritat d’aquesta Festa Major d’Agost serà les sis canonades de foc, que enguany, donaran pas a sis petits castells de focs que es dispararan des de cada un dels districtes de la ciutat, sense assistència de públic, i de manera simultània amb les mesures adoptades en matèria de salut pública. L’espectacle està pensat perquè tothom ho pugui veure des del balcó o des de la finestra del seu habitatge. Aquesta Festa Major d’Agost es podrà seguir a través de les xarxes socials @festamajorbdn (símbols Twitter, Facebook, Instagram i YouTube).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom