La família Nolis fa història al Campionat d’Espanya

0
3080

Per primer cop a la història del tennis taula català un pare i un fill han defensat la Selecció plegats durant el mateix campionat. Ha estat aquest cap de setmana passat a Candeleda, província d’Àvila (Castella), on es va celebrar el Campionat d’Espanya de Veterans per Seleccions Territorials i els protagonistes han sigut dos jugadors del Club Tennis Taula Badalona: en Pau i en Josep Maria Nolis.

Per una banda en Pau Nolis, el fill, com vigent campió de Catalunya de més de 40 anys, va ser cridat amb Catalunya ‘A’, juntament amb Ignasi Martínez d’Els Amics de Terrassa. I per l’altra en Josep Maria Nolis, el pare, en categoria de més de 70 anys, fent equip amb Eusebi Rius del Cardedeu. Nolis Jr va quedar-se a només un partit de la medalla, però per mala fortuna Catalunya ‘A’ i ‘B’ van trobar-se a quarts de final, amb victòria del segon equip. Mentrestant, l’equip de Nolis Sr es va veure forçat a jugar en la categoria de +65, al no celebrar-se la de +70, sense poder passar la fase de grups, caient amb Canàries i Madrid.