La Cursa del Dimoni tindrà lloc el dissabte 18 de juny en horari de tarda

0
1742

Dissabte 18 de juny a partir de les 19 hores se celebrarà la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! Que accentua el seu caràcter familiar amb una cursa mini i inclusiva, una cursa mitjana i una gran de 10 quilòmetres de recorregut. A banda de la novetat de l’horari de tarda, en finalitzar les curses s’han programat diferents activitats esportives i de lleure familiar, a partir de les 20 hores, i un final de festa musical, amb un DJ, que tindrà lloc al passeig Marítim, a tocar de la platja dels Pescadors, a partir de les 22 hores.

Totes les curses tindran sortida i arribada al passeig de la Rambla, a tocar al monument a Roca i Pi. Les persones amb mobilitat reduïda, podran inscriure’s a qualsevol dels recorreguts, i podran anar acompanyats de persones que els donaran el suport necessari. En aquest sentit, cal destacar la col·laboració de diverses entitats com Som Prematurs o Deixem de Ser Invisibles. El preu de les inscripcions per als circuits mini i mitjà és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció és de 5 euros. Pròximament, s’obriran les inscripcions que es podran fer a través de la web municipal www.badalona.cat.

La Cursa del Dimoni! Ha previst per a aquesta 42 edició diferents circuits perquè afavorir la participació de tothom:

– La cursa mini, d’1,7 km, per a nens i nenes fins a 10 anys, amb sortida a les 19 hores.

– La cursa inclusiva, de 30-50-100 metres, pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, amb sortida a les 19 hores.

– La cursa gran, de 10 km, per a majors de 15 anys, amb sortida a les 20 hores.

– La cursa mitjana, de 5 km, destinada al jovent d’11 a 14 anys i adults, amb sortida a les 20.15 hores.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom