La Copa de Badalona serà la primera amb Punts Liles

0
365

S’instal·laran a Badalona durant els dies 15, 16, 17, 18 i 19 de febrer tres Punts Liles per informar, sensibilitzar, prevenir i actuar davant les violències masclistes. Els tres punts s’ubicaran a diversos espais de la ciutat on es realitzaran actes amb motiu de la Copa.

L’Ajuntament de Badalona vol garantir que les dones i les persones LGTBIQ+ tinguin, també durant el desenvolupament de la Copa del Rei 2023 i amb el suport dels patrocinadors de la competició, l’atenció i la protecció davant possibles actituds i comportaments masclistes que es puguin produir als espais públics, d’oci o festius.  

Operatiu de seguretat

També s’ha planificat un operatiu de seguretat amb la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, l’empresa organitzadora dels punts liles, una de les empreses proveïdores de la Copa i els serveis municipals implicats per garantir la seguretat de les zones on es fan les activitats relacionades amb la competició i assegurar que tothom coneix els protocols a seguir en cas d’una agressió masclista o LGTBIQ+fòbica. En aquest sentit, dies abans de l’inici de la Copa es farà una reunió amb els locals d’oci nocturn locals per articular amb ells els protocols a seguir davant possibles violències sexuals al seu entorn.

 

Aquests seran els tres punts liles:

Fan Zone Palau Municipal d’Esports-Rambla del Gorg 

– Dijous 16 de febrer d’11 a 0 hores 

– Divendres 17 de febrer d’11 a la 1 hores 

– Dissabte 18 de febrer d’11 a les 2 hores 

– Diumenge 19 de febrer d’11 a les 21 hores 

 

Fan Zone de Llefià 

– Dimecres 15 de febrer de 14 hores a 23 hores 

– Dijous 16 de febrer de 9 a 18.30 hores 

– Divendres 17 de febrer de 9 a 18.30 hores 

– Dissabte 18 de febrer de 9 a 18.30 hores 

– Diumenge 19 de febrer de 9 a 13 hores 

 

La Nit de la Copa – Can Ribó (carrer Ramon Martí i Alsina) 

– Dissabte 18 de febrer de 0 a 4 hores 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom