JxCat reclama la retirada dels 14 contenidors fixos de la plaça del Sol

0
460

Ben aviat, farà dos anys, que en el Ple Ordinari d’Octubre del 2018, a instància del Grup Municipal de Junts per Catalunya, es va aprovar una moció en la que s’instava al govern municipal a què reconsiderés un canvi en el sistema de recollida de residus a la Plaça del Sol. Al voltant de la plaça hi ha un total de 14 contenidors fixes, set a la banda del carrer Santiago Russiñol i set mes a la banda del carrer Planas i Casals. David Torrents explica que aquella moció es va presentar per “les queixes constants dels veïns, l’augment de l’incivisme, la baixa freqüència en la recollida de residus i la manca de neteja de l’entorn dels contenidors, que feia que la brossa i les restes, de tot tipus, restessin pel terra”.

En gairebé dos anys, cap dels governs municipals que han passat per l’Ajuntament, no ha fet res, i com comenta David Torrents, “l’estat actual de la plaça, a part de la gran quantitat de contenidors i la brutícia que s’hi acumula, la caiguda dels dos pins que hi quedaven després del pas del temporal Glòria, i la poca neteja i manteniment de l’espai per part de l’administració, n’ha fet un lloc punyent”.

És per tot això, que David Torrents avança que “demanarem al govern el compliment de la moció aprovada en ple municipal, en la que proposàvem la retirada dels contenidors fixes i la instauració del mateix sistema de recollida de residus que en els carrers del centre de la ciutat i del carrer Santa Maria cantonada carrer Prim, on els contenidors es posen a les 7 de la tarda i es retiren a mitjanit”. David Torrents afirma que els veïns de la Plaça del Sol i del seu entorn es mereixen un espai verd i net per gaudir-ne.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom