Jornada sobre instal·lacions fotovoltaiques a les empreses

0
180

El projecte Eix Besòs Circular organitza la Jornada Tècnica Autoconsum Fotovoltaic a l’Empresa, que tindrà lloc el pròxim dijous 30 de juny, de 9:30 a 11:30 hores, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), al polígon de les Guixeres. La jornada estarà emmarcada i dirigida a les empreses de Badalona i del Barcelonès Nord.

L’objectiu de l’esdeveniment és que les empreses coneguin els avantatges de l‘autoconsum fotovoltaic i les característiques tècniques d’una instal·lació fotovoltaica. Es parlarà també de comunitats energètiques a través de l’exposició de projectes d’autoconsum compartit en l’àmbit industrial i s’explicaran quines són les línies d’ajut disponibles actualment per a les empreses que volen realitzar una instal·lació de plaques. La jornada comptarà amb la participació de Marc Marquès i Olexandra Zaporozhets, tècnics del Departament d’Eficiència i Innovació d’Audax Renovables; de Daniel Pérez, co-delegat de l’associació Unión Española Fotovoltaica a Catalunya i d’Oriol Xalabarder, conseller delegat d’Electra Caldense.

L’Eix Besòs Circular és un projecte d’economia circular i simbiosi industrial del Barcelonès Nord que té per finalitat oferir un servei de suport a la indústria local per ajudar-la a avançar cap a l’economia circular. Es pretén que les empreses facin un ús més eficient dels recursos, fomentin la cooperació entre elles i explorin noves oportunitats de negoci que es tradueixin en beneficis econòmics, socials i ambientals.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom