Jorge Javier demana disculpes per les seves paraules sobre Badalona

0
8052
Jorge Javier Vázquez va aprofitar una visita al programa Salvame, d’ aquest divendres 24 de juliol, per demanar disculpes per un comentari que va fer sobre Badalona. “Hi ha molta gent molesta i ho entenc perfectament”, va dir el presentador abans d’explicar el per què de les seves paraules. El passat dissabte, 18 de juliol, Jorge Javier, en una entrevista amb  Ágatha Ruiz de la Prada, es va mostrar sorprès per la descripció que la dissenyadora estava fent sobre la ciutat. “Que els rics tinguessin casa a Badalona seria abans que jo naixés, perquè Badalona quan jo vivia aquí era probablement una de les ciutats més lletges d’Espanya”, va esbitzar el presentador en escoltar de la Prada.

Aquest darrer comentari li va fer guanyar moltes crítiques, sobretot des de les xarxes socials, per part de molts badalonins. “El record que jo tinc de la meva Badalona, de Sant Roc en concret, és un lloc molt particular dins de la ciutat, és diferent, de Tijeritas, Chunguitos i Els Chichos (…) Vaig dir que és una de les ciutats més lletges d’Espanya i em sembla que és molt injust dir-ho, no m’agrada la paraula”.
“He pensat molt durant aquests darrers dies i em dol perquè Badalona és una ciutat que ha lluitat moltíssim per a intentar sortejar el desenvolupament urbanístic terrible dels anys seixanta, que va ser gairebé una xacra a tot Espanya. Hi ha molta gent molesta i ho entenc perfectament i demano disculpes perquè jo vaig parlar d’una realitat molt concreta que res té a veure amb la Badalona d’ara, que és absolutament irreconeixible. No volia extrapolar-ho a tota la ciutat de Badalona”, va afegir Jorge Javier a continuació per a resoldre el tema i recordar l’orgull d’haver nascut a la ciutat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom