Jisàs de Netzerit, el Nadal transgressor de Pau Riba novament a Tiana

0
784

L’espectacle que es podrà veure a la Sala Albéniz de Tiana el diumenge 26 de desembre, a les 19.30 hores, intercala narracions amb nadales, planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l’essència de ‘La Guerra de les Galàxies’ sense deixar de banda una mirada irònica i humorística sobre la societat actual.

Nadal és temps de tradicions. I per al cantautor i veí de Tiana, Pau Riba, ja és tota una tradició per aquestes dates portar dalt l’escenari Jisàs de Netzerit, en companyia dels també tianencs De Mortimers.

A partir de narracions i nadales, i fent servir el sirventès –posar noves lletres a cançons conegudes–, l’espectacle suposa una mirada irònica i humorística de l’actualitat. Jisàs de Netzerit no està mancat de sàtira, de sarcasme ni de safareig, i el seu creador l’arriba a definir com “els Pastorets del segle XXI, en substitució dels tan arrelats però ja caducs Pastorets de sempre”.

Un xou, en definitiva, transgressor, més per veure i escoltar que per ser explicat, a mig camí entre el concert, el monòleg i un espectacle de pallassos, i amb l’humor com a fil d’unió.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom