Horaris de les Cavalcades a Montgat i Tiana

0
807

Les cavalcades també tornaran a Montgat i Tiana. A Montgat ses Majestats i tot el seguici tornaran el 5 de gener a recórrer tots els barris de Montgat amb les carrosses i vehicles motoritzats i portant regals i esperança de recuperar la normalitat. Aquest any no hi haurà cap animació que acompanyi la cavalcada a peu. Així, ningú haurà de desplaçar-se al carrer Marina ni al Camí Ral, atès que des de qualsevol lloc del poble es podrà gaudir del mateix espectacle. D’aquesta manera, s’evitaran aglomeracions i tothom podrà donar la benvinguda als Reis des de prop de casa seva i mantenint les distàncies de seguretat. Per aquest mateix motiu, tampoc hi haurà un final de festa al pavelló ni es donaran caramels.

Recorregut a Montgat

A partir de les 18 h, les carrosses reials començaran el recorregut des del pavelló municipal i visitaran la Colònia Argentina (c. Catalunya), les Mallorquines (c. Marina i c. Pare Claret), les Costes (pont de Tiana), Can Ciurana (av. Sant Jordi i pl. Can Ciurana), Can Maurici (av. Maresme i av. Jordana), les Vilares, Turó del Mar (av. Turó i rda. 8 de Març), Pla de Montgat (pl. Mare i c. Lola Anglada) i el Residencial Camí d’Alella (c. Lluís Companys, Camí Baix d’Alella, i c. Onze de Setembre). A partir d’aquí, faran cap a la plaça de la Mare i cap al Camí Ral per passar per Monsolís i el nucli antic, i acabaran el recorregut a la plaça de la Vila.

La Cavalcada a Tiana

Aquest any, els Reis d’Orient canviaran l’últim tram del seu recorregut a Tiana per evitar aglomeracions i garantir al màxim la seguretat de tothom. Com sempre, Ses Majestats sortiran de la zona esportiva a les 18 h i iniciaran el seu recorregut per diferents carrers del municipi juntament amb el seu seguici. Ho faran amb les seves magnífiques carrosses en una proposta plena de música, festa, espectacles… Tenint en compte la situació actual de la pandèmia, des de l’Ajuntament demanen que cadascú esculli un lloc fixe del poble des d’on veure la Cavalcada, sense seguir la rua. Així s’evitaran aglomeracions a punts concrets. Finalment i com a novetat, la cavalcada acabarà al Parc de l’Antic Camp de Futbol, un espai més ampli que la plaça de la Vila i, per tant, molt més segur.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom