Homenatge generacional a l’antic Escorxador

0
237

Els jardins del parc de l’Escorxador van acollir diumenge la Trobada d’arts plàstiques i música en directe Ritmes i Colors. En aquest espai van actuar dos artistes vinculats a Badalona especialitzats en el muralisme i la música va servir d’homenatge generacional a Soledad Vendrell, del Grup de Dones de Morera, i de Sagrario Agüero de Dones en Moviment, desaparegudes recentment.

Els colors, les notes musicals i la participació col·lectiva van acabar donant forma a dos murals amb els rostres de la Soledad Vendrell i la Sagrario Agüero, per a retre un homenatge a la gran trajectòria social d’aquestes dues dones. Aquests murals no seran efímers, sinó que passaran a ser patrimoni col·lectiu dels barris on aquestes dones van desenvolupar el seu activisme social.

La direcció artística va anar a càrrec de Carlos García, conegut artísticament com a Spogo, nascut a Barcelona l’any 1980, que va cursar els estudis a l’Escola d’Arts i Oficis Pau Gargallo de Badalona i creador, entre altres, del col·lectiu artístic Barri Groc. L’artista plàstic Lucas Milà va pintar els dos murals i el cantant badaloní, Xesco Arnal Dimas, acompanyat per Roger Giménez i Cristian Riaño, van posar les notes musicals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom