Guanyem treballarà aquest 12-O, de 10h a 13h, oferint col·laboració als ciutadans a demanar ajuts per pagar l’IBI

Autor

Categories

Compartir

Els regidors i regidores de Guanyem Badalona en Comú treballaran aquest divendres, 12 d’octubre, oferint col·laboració a la ciutadania dins de la campanya al IBI que ha tirat endavant la formació. En concret, els regidors atendran a la ciutadania de 10h a 13h, al local de la formació al Passeig de la Salut, 98, a l’Ateneu Carme Claramunt. D’altra banda, els regidors de Guanyem Badalona en Comú atendran, en format roda de premsa, als mitjans de comunicació que ho desitgin per anunciar les novetats del cas 12-O de 2016. Ara fa dos anys, l’Ajuntament va decidir obrir les dependències municipals de l’edifici del Viver, inicialment com a dia hàbil gràcies a un pacte amb els sindicats que els permetia intercanviar voluntàriament el 12-O per un dels dies laborables del pont del mes de desembre. Finalment, però, la pressió judicial va obligar a modificar els plans.

Aquell dia, van ser els mateixos regidors del govern municipal –a excepció dels d’ICV-EUiA– els que van obrir el Viver per atendre consultes ciutadanes al hall de l’equipament. D’aquesta manera preveien esquivar l’ordre judicial que els prohibia obrir l’Ajuntament com si fos un dia hàbil, després que el PP denunciés els plans inicials.

De fet, aquesta ordre va donar la volta al món quan el tinent d’alcalde de Guanyem Badalona, José Téllez, va estripar-la a les portes de l’edifici del Viver, en senyal de rebuig, en considerar que la festa del 12-O ha de ser només un dret i no una imposició. Arran d’aquells fet, sis regidors del govern van ser encausats. Ara fa 1 any, el 2017, el govern local va organitzar una visita guiada al Viver i una xerrada sobre la colonització d’Amèrica.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,391FansAgradda
2,905SeguidorsSeguir
11,553SeguidorsSeguir

Autor

Compartir