Guanyem demana explicacions sobre Can Casacuberta

0
527

Guanyem Badalona ha emès un comunicat on explica que s’ha assabentat per la premsa que el govern del PSC preveu mantenir tancada la biblioteca de Can Casacuberta, sense cap data concreta d’obertura, i amb una simple promesa de fer-ho entre el primer semestre i el segon semestre de 2022, “si tot va bé”. La notícia publicada pel TOT explicava que segons fonts municipals l’equipament tornarà a obrir “cap al març”. https://www.eltotbadalona.cat/enesim-retard-ara-can-casacuberta-podria-obrir-cap-al-marc/

La formació municipalista considera que aquestes formes de comunicar per la porta del darrere i refugiant-se darrera de treballadors municipals que només rebren ordres, són totalment inacceptables, i demana que la regidora de Cultura doni explicacions públiques del perquè d’aquest abandonament en un equipament d’aquest nivell. L’organització d’esquerres considera que el govern del PSC en minoria de Pastor va ser qui va tancar la biblioteca central de Badalona, abandonament que el PP d’Albiol va mantenir, i que ara el nou govern del PSC de Guijarro decep a la primera de torn, tot ajornant el problema sense data, segons Guanyem. A més, la formació considera que darrera accions d’abandonament i clausura com aquesta hi ha una incapacitat manifesta en la gestió de problemes, en general. I, en concret, un menysteniment absolut de les necessitats culturals que té una ciutat com Badalona. Guanyem també ha posat altres exemples, com la Mobba o Sant Josep.

Per aquest motiu, el partit sobiranista ha registrat una sol·licitud formal de consulta de l’expedient administratiu, de la cronologia, el pressupost. A més, Guanyem també ha demanat poder fer una visita a les obres acompanyats de mitjans de comunicació que donin fe de l’estat de les obres, i que els regidors de govern implicats en la decisió del tancament donin explicacions. Durant el ple d’aquest novembre, la formació presentarà una moció sobre l’estat de Can Casacuberta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom