Grup La Pau inicia procés de contractació de 15 tècnics en Emergències Sanitàries

1
1340

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- obre un nou procés de contractació per omplir 15 vacants de tècnics en emergències sanitàries per a la temporada d’estiu a Catalunya que se sumaran a la resta de professionals de la cooperativa que ja s’han format i han obtingut la titulació oficial de Tècnics en Emergències Sanitàries.

Manuel Romera, Director de Recursos Humans, explica que “volem iniciar el procés de selecció a principis del mes de juny per tal de cobrir totes les zones geogràfiques a temps. Tanmateix i per agilitzar el procés, recomanem que totes aquelles persones interessades en incorporar-se a la nostra cooperativa haurien d’enviar el seu currículum complet a través de la pàgina web de la cooperativa”.

El Grup La Pau de Badalona ofereix una plataforma e-learning que compta amb una oferta formativa significativa i actualitzada, amb un pes online acordat en el 75% de les hores curriculars d’unitats formatives concretes. Aquest fet ha permès incrementar la xifra d’assistents gràcies a la compatibilitat horària. A més a més, tot l’equip docent és personal intern de Grup La Pau que ha participat en el Màster d’Urgències i Emergències de l’IEM.

1 COMENTARI

  1. Hola buenas noches ,yo me hubiera gustado sacarme el curso solo que me pidieron el fp ,no lo tengo yo solo graduado escolar pero si tengo el carnet d gracias

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom