Gran part de la plantilla d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona no s’ha presentat a la feina

0
7244

Gran part de la plantilla d’agents de la Guàrdia Urbana no s’ha presentat a la feina aquest matí per denunciar el que asseguren que és un “abús” constant cap al cos. La denúncia se centre en el no pagament d’unes hores extres que deriva d’una “important falta d’efectius al cos”.

Segons ha assegurat el sindicat PSU de la Guàrdia Urbana, la situació seria molt greu i es trobarien “sense patrulles, ningú al banc central i agents de pràctiques cobrint els llocs fixos”. La situació va començar el dia d’ahir i aquesta nit la prefectura ja s’ha quedat en serveis insuficients.

El dimecres 9 de novembre també es va viure una situació inusual quan l’Oficina d’Atenció al Ciutadà va quedar tancada durant tot el matí per la falta d’agents. Si algun ciutadà volia posar una denúncia, havia de dirigir-se als Mossos d’Esquadra.

Malgrat la rellevància dels incidents, fonts municipals asseguren que s’estan garantint els serveis essencials. El cert és que Badalona durant el dia d’avui es troba sense patrulles de la Guàrdia Urbana al carrer i s’haurà d’esperar les següents hores per observar com evolucionen els fets.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom