FILMETS presentarà la ‘première’ a Catalunya de ‘Correspondència’, l’últim curt de Carla Simón

0
259

La Sessió Inaugural de FILMETS Badalona Film Festival, que es farà divendres 16 d’octubre a les 19.30 hores, tindrà una estrena de gala. Es presentarà per primera vegada a Catalunya l’últim curt de Carla Simón, ‘Correspondència’. Aquest mateix dilluns, Carla Simón ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2020, atorgat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA). Aquesta estrena cinematogràfica de Carla Simón es complementarà amb la projecció, també per primera vegada, del documental ‘Èpica. El llegat de La Fura dels Baus’, coproduït per la Fura dels Baus i Badalona Comunicació.

La Sessió Inaugural serà una de les tres sessions presencials de FILMETS Badalona Film Festival al Teatre Zorrilla de Badalona. Les altres dues seran l’endemà dissabte amb la projecció dels curts nominats als prestigiosos premis britànics BAFTA i, el dissabte 24, la cerimònia de cloenda Nit de les Venus. També hi haurà dues sessions més presencials a l’Institut français de Barcelona.

Totes les sessions presencials de FILMETS es faran seguint estrictament tots els protocols marcats amb les normatives sanitàries i previ registre de les persones que hi vulguin assistir. A causa d’aquestes normatives, l’aforament del Teatre Zorrilla serà més reduït que en anys anteriors.

Tots els curts en competició es veuran ‘online’

La 46a edició de FILMETS Badalona Film Festival serà molt especial. Entre altres motius perquè serà la primera vegada en la història del festival, que enguany arriba a la 46a edició, que els curts en competició, gairebé 300, es podran veure en una plataforma ‘online’ i, òbviament, de manera gratuïta. Per tenir accés a totes les sessions internacionals en competició només caldrà accedir a la web de FILMETS www.festivalfilmets.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom