FILMETS inicia la 46a edició del festival híbrid

0
601

FILMETS Badalona Film Festival ha obert aquest vespre la seva 46a edició en una Sessió Inaugural que ha tingut lloc al Teatre Zorrilla de Badalona. Per primera vegada en la història del festival, FILMETS es presenta en format híbrid. Per una banda, hi haurà 3 sessions presencials al Teatre Zorrilla i dues sessions més a l’Institut français de Barcelona. I per una altra, les 297 pel·lícules en competició al festival es podran veure a la pàgina web www.festivalfilmets.cat. L’accés als curtmetratges és gratuït i només cal registrar.-se a la pàgina web.

La Sessió Inaugural de FILMETS Badalona Film Festival, ha tingut una estrena de gala. S’ha presentat per primera vegada a Catalunya l’últim curt de Carla Simón, ‘Correspondència’. El passat 5 d’octubre, Carla Simón va ser guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2020, atorgat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA).

Aquesta estrena cinematogràfica de Carla Simón a FILMETS s’ha complementat amb la projecció, també per primera vegada, del documental ‘Èpica. El llegat de La Fura dels Baus’, coproduït per la Fura dels Baus i Badalona Comunicació. La propera sessió presencial al Teatre Zorrilla serà aquest dissabte 17 d’octubre a les 19 hores amb la projecció dels curts nominats als prestigiosos premis britànics BAFTA. Finalment, el dissabte 24 tindrà lloc a les 21 hores la cerimònia de cloenda Nit de les Venus. Totes les sessions presencials de FILMETS es fan seguint estrictament tots els protocols marcats amb les normatives sanitàries i previ registre de les persones que hi vulguin assistir. A causa d’aquestes normatives, l’aforament del Teatre Zorrilla és més reduït que en anys  anteriors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom