Es presenta el llibre Roca i Pi, un llegat solidari per a Badalona

0
338

Jaume Aymar, president del Patronat de la Fundació Llegat Roca i Pi i autor del pròleg del llibre, ha presentat la motivació i significat de l’obra. Ha agraït la tasca historiogràfica de les persones autores del llibre, que ha fet possible conèixer millor i contrastar l’origen i evolució de l’entitat. “La història del Llegat Roca i Pi és, en certa manera, la història de les relacions entre l’Església, les corporacions municipals i la societat civil de Badalona des del 1876 fins als nostres dies”, ha comentat. També ha agraït el treball i implicació de les persones i entitats vinculades durant tots aquests anys al Llegat Roca i Pi.

Mijail Acosta, director general de la Fundació Roca i Pi, també ha intervingut a l’acte fent referència a l’acció social actual de Roca i Pi. Ha mencionat la Residència assistida per a gent gran Roca i Pi, el programa de convenis amb 26 entitats socials de diferents àmbits i el programa de projectes en aliança a través dels quals s’acompanya a gent gran, persones sense llar i persones amb dificultats per accedir al mercat de treball.

La cloenda ha anat a càrrec de Miguel Jurado, regidor de Serveis Socials i Participació en representació de l’Ajuntament de Badalona. Durant l’acte també s’han projectat imatges antigues incloses al llibre relacionades amb el Llegat Roca i Pi i la ciutat de Badalona com, per exemple, la que il·lustra la portada de l’obra del projecte del monument de Roca i Pi, punt de trobada icònic de Badalona.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom