ERC presenta el seu pla de ciutat a 20 anys vista

0
705

Esquerra Republicana ha presentat aquest dijous el seu pla de govern 2021-2040, en un acte celebrat al Teatre Margarida Xirgu. La Conferència ha comptat amb la participació i els suport de la Secretària General Adjunta d’Esquerra, Marta Vilalta, així com amb la diputada Ana Balsera, que ha conduït l’esdeveniment.El projecte, ha estat explicat pel portaveu dels republicans a Badalona, Alex Montornès, que l’ha sintentitzat en 6 eixos principals: drets socials, educació i cultura, emergència climàtica, impuls econòmic, modernització de l’Ajuntament i la visió de comarca. 
El pla de govern consta de dues parts. Una diagnosi en profunditat de la situació actual de Badalona on s’analitzen les desigualtats entre els nostres barris, l’emergència habitacional, la situació del teixit productiu, la fortalesa i mancances en educació, salut, esports o cultura o l’impacte de la crisi climàtica, entre d’altres. I una projecció de la ciutat cap a les properes dècades en base als Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) que fixa l’Agenda 2030 de Nacions Unides. En total es defineixen més de 184 objectius transversals, inclusius, ambiciosos i mesurables. Aquests objectius van acompanyats de 250 mesures, algunes a aplicar de forma immediata i d’altres que han de tenir un impacte a mig i llarg termini.

El líder dels republicans s’ha referit a la situació actual de Badalona “exigim la dimissió d’Albiol i si no ho fa per responsabilitat, nosaltres serem responsables i el farem fora” i dirigint-se als grups municipals presents a l’acte “us oferim aquest Pla de Govern per complementar-lo amb els vostres en aquest govern que volem construir plegats. El canvi és possible perquè som majoria. És l’hora del diàleg. Només ens cal treballar plegats. Perquè o aprenem a treballar junts o fracassarem sols.”

Podeu veure el document complert: https://drive.google.com/file/d/1fb8fQ31DlafkCthqQLOQa88m7qitKik3/view

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom