En Comú Podem defensa mesures per a la mobilitat sostenible a Badalona

0
700

Coincidint amb el Dia Sense Cotxes, el grup municipal Badalona En Comú Podem ha insistit en avançar en mesures immediates per la mobilitat sostenible i reduir els cotxes a la ciutat. En un video gravat a prop de l’autopista, passant per Sant Roc, la presidenta del grup municipal, Aïda Llauradó, explica 6 mesures que han defensat i treballat en els darrers anys.
La primera d’aquestes mesures és la reivindicació històrica de transformar l’autopista en una via suburbana, reduint l’impacte negatiu que genera tant a nivell mediambiental, de salut i mobilitat.
La segona mesura la presenten en forma de moció al proper Ple Municipal del 29 de setembre, propostant la reducció de la velocitat dels vehicles a un màxim de 30 kilòmetres per hora a tota la ciutat, excepte en aquelles vies principals que no es consideri viable. En tercer lloc, la creació de la Zona de Baixes Emissions al barri del Progrés. Un treball iniciat el mandat passat i que Rosa Trenado va seguir al capdavant de la regidoria de Medi Ambient i Mobilitat. En quart lloc, una prioritat per En Comú Podem és la pacificació dels entorns escolars, amb mesures que siguin eficaces perquè els infants i joves dels centres educatius respirin un aire net i tant ells com les famílies transitin per l’entorn escolar fora de perill d’atropellament. Una cinquena mesura és la pacificació definitiva del carrer Francesc Layret. Una proposta impulsada en el seu mandat els caps de setmana durant la Covid 19, però que volen que s’estableixi definitivament tots els dies de la setmana. I per últim, En Comú Podem reivinidica l’ampliació de carrils bici a Badalona, des de l’execució definitiva del carril que enllaça el carrer Sant Bru amb Montgat, fins l’establiment de nous carrils que afavoreixin la mobilitat individual ràpida alternativa al cotxe.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom