Els teatres tornen a la nova normalitat

0
542

Després de quatre temporades marcades per les restriccions i la suspensió temporal o definitiva d’espectacles, els tres festivals de la temporada, el Memorial LiChang, el Blues & Ritmes i la Dansa Metropolitana, celebrats els mesos de febrer, març i abril, van tancar les seves edicions amb una mitjana del 90% d’assistència entre els tres.

Els teatres municipals de BadalonaZorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante- han tancat aquest passat cap de setmana la programació professional de la temporada gener – maig 2022 amb més d’un 80% total d’ocupació. Entorn de 25 espectacles han conformat aquesta temporada d’arts escèniques a Badalona. Obres de petit i gran format de teatre, música, dansa i màgia per a tots els gustos i per a totes les edats que s’han pogut veure en uns equipaments que han recuperat el 100% de l’aforament amb una excel·lent resposta per part del públic.

Els més de 8.000 espectadors i espectadores que han assistit als teatres durant aquesta temporada, han vist estrenes teatrals com L’oncle Vània, El hombre almohada, Los santos inocentes, etc. També hi ha hagut propostes singulars i atrevides com Malditas plumas, Travy, Bona gent i 53 Diumenges. A més, els espectadors s’han pogut retrobar amb companyies i autors de la ciutat de Badalona com el cantautor Albert Fibla o les companyies Xirriquiteula Teatre, amb el seu multipremiat espectacle Laika i Món animal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom