Els regidors del PSC a l’Ajuntament de Tiana abandonen el govern municipal

0
826

Els dos regidors socialistes a l’Ajuntament de Tiana, Albert Sales i Antoni Sánchez, han formalitzat aquest dijous 7 d’octubre la seva sortida del govern municipal a l’Ajuntament de Tiana. Els regidors han presentant un escrit al registre municipal adreçat a l’alcaldessa Marta Martorell (ERC), també signat pels comissionats nomenats del PSC Xavier Doñate i Ester Puget, en què informen de la renúncia als seus càrrecs.

La sortida del govern dona compliment a la decisió presa a l’assemblea de militants de l’agrupació socialista de Tiana celebrada el passat 16 de setembre. Els i les militants van aprovar llavors la sortida del govern deixant un temps prudencial per tancar temes pendents dels dos regidors del grup municipal socialista.

Arran dels darrers fets succeïts al municipi, relacionats amb les obres al Casal o la situació a la residència per a la tercera edat i centre de dia, el grup municipal va comunicar la pèrdua de confiança al grup d’ERC de Tiana i va sotmetre a l’assemblea la decisió de sortir del govern municipal. Junts per Catalunya també va sortir del govern d’ERC de Tiana, i amb la sortida del PSC, el govern es queda amb minoria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom