Els Castellers de Badalona, tornen a plaça

0
621

La colla micaco ha tornat a actuar a plaça aquest passat diumenge, després de no fer-ho, a causa de la pandèmia de la covid, des del novembre del 2019. Feia un mes i escaig, que la colla de la ciutat havien reprès els assajos un cop per setmana i es posava a la feina per tal de recuperar ritme, castellers i sobretot formar i buscar canalla nova, que durant aquest temps s’ha fet gran. Alhora també s’ha aprofitat per a condicionar més el Mercat Maignon, posant aigua, un lavabo i preparant una nova xarxa, per tal de poder assajar en millors condicions, malgrat no seguir rebent el suport suficient per part del consistori.

Malgrat que l’assistència als assajos, segueix sent bastant pausada, la direcció de la colla hi veia ganes i bon resultats per començar a fer castells fora del pati d’assaig.
Per aquest motiu, els micacos van ser convidats aquest diumenge dia 7 a la diada organitzada per la colla dels Laietans de Gramenet, en el marc del “El castell de Tothom”, companyats a plaça també pels Castellers de la Il·lusió i la Muixeranga de Barcelona a la plaça del rellotge de Santa Coloma.

Els Castellers de Badalona van aprofitar per dur els primers castells de sis de la represa, amb el tres i quatre sis, a més d’un pilar de 5 i un altre aixecat per sota, de quatre. Que ha servit per retrobar-se amb les sensacions de tornar a fer castells i compartir plaça amb altres colles. A partir d’aquí els Castellers de Badalona fan una important crida a tots els seus castellers/ers i aficionats badalonins per sumar-se als seus assajos (tots els divendres de 20h 22h al Mercat Maignon) i a donar un cop de mà aquest diumenge dia 14 de novembre, on hi volen celebrar la seva XXIV Diada de la colla, acompanyats dels seus padrins els Castellers de Montcada i Reixac.

Una diada que havia de fer-se a la plaça de la vila i que el consistori no ha permès fer-la allà, perquè no ho veuen oportú, al no haver-hi suficient espai i posible aglomeració de gent per la posada de l’arbre de Nadal. La colla micaco lamenta no poder fer, com sempre s’ha fet, la seva pròpia diada, a la plaça de la Vila, segons han denunciat en un comunicat. I per això es veuran obligats a fer-la al carrer del Mar cantonada amb la Rambla.

La diada començarà a les 12h de diumenge 14 i prèviament s’hi faran les tradicionals matinades castelleres pels carrer de Badalona i la inauguració de la nova xarxa d’assaig.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom