Els Castellers de Badalona presenten la seva nova temporada

0
560

Aquest dimarts 3 de març, els Castellers de Badalona donaran el tret de sortida a una nova temporada castellera, amb l’inici dels seus assajos regulars.  Una temporada que comença més tard de l’habitual i amb força canvis al capdavant dels micacos, tant a nivell social, com tècnic.  Després de dues temporades dirigint la colla, Aleix Subirats, deixa de ser cap de colla. Càrrec que agafa en Jaume Pasqual (que ja va ser co-cap de colla el 2018), amb un nou equip tècnic amb molta presència femenina. 

Pel que fa a la junta social, agafa el càrrec una nova presidenta, la Maribel López, que ja venia de la junta de l’any passat, i que tindrà el suport experimentat, de la Marta Amaya, en la vicepresidència. 

Amb aquesta nova direcció al capdavant dels micacos, els objectius passen, primer per millorar encara més la situació d’acondicionament de local del Mercat Maignon, per poder assajar amb millors condicions. I d’altra banda a nivell social, recuperar i tenir més massa social, tenir més presència a Badalona i rodalies i recuperar l’estabilitat de la colla després d’un 2019 difícil. 

Pel que fa a nivell tècnic, la idea principal és omplir més el pati d’assaig, generar nous castellers i intentar recuperar de mica en mica el nivell tècnic d’anys anteriors. 

Els Castellers de Badalona mantenen els dies i horaris d’assajos, que són els dimarts de 19h a 22h i els divendres de 19:30 a 23h amb assajos de canalla els mateixos dies de 19h a 20h, al Mercat Maignon. 

Calendari d’actuacions dels Castellers de Badalona 2020 

Pel que fa al calendari d’actuacions, la colla badalonina debutarà aquest 2020 el diumenge 29 de març a Badalona amb la diada d’inici de temporada. I a banda de les diades principals com festes de maig (17 de maig), la festa major de Premià de Mar (14 de juliol), 11 de setembre i la diada de la colla (8 de novembre). Els micacos tindran dos desplaçaments importants a Tarragona (al juny i a l’octubre), i la participació un cop més al concurs de castells el diumenge 27 de setembre a Torredembarra. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom