Els cantants de la Velada 2 d’Ibai Llanos

0
918

Poc després que el famós streamer posés a la venda les entrades per l’esdeveniment de la Velada 2 a l’Olímpic de Badalona, pel dia 25 de juny, i s’esgotessin en un temps rècord, el conegut internauta també va fer públic quins seran els cantants que passaran pel territori badaloní. A la participació especial de l’esdeveniment hi participaran Bizarrap, Duki, Nicki Nicole i Rels B. Ibai, que vindrà amb un seguit de personalitats famoses que l’acompanyaran sobre el quadrilàter a la Velada 2, també ha volgut comptar amb quatre cantants coneguts dins de l’escena de la música urbana i el hip-hop.

Bizarrap (BZRP) és el nom artístic de Gonzalo Julián Conde, que és un DJ, compositor i productor discogràfic argentí conegut per les seves actuacions i col·laboracions amb altres artistes musicals de renom. BZRP va començar la seva explosió l’any 2018 amb els seus beats a les batalles de freestyle. El compositor argentí ha fet diverses col·laboracions musicals al seu canal de YouTube amb Residente, Morad, Nicky Jam, Nathy Peluso i molts d’altres. Duki, que també actuarà a l’Olímpic, és un raper i compositor argentí, que va estar nominat als Premis Grammy Latinos 2020 pel seu senzill “Gateo” i la seva col·laboració a l’àlbum YHLQMDLG, del porto-riqueny Bad Bunny a la cançó “Hablamos Mañana”.

Ibai estarà acompanyat de cantants argentins, ja que Nicki Nicole també és una cantant i compositora del país sud-americà. Nicole va saltar a la fama amb el seu senzill “Wapo Traketero”, que va obtenir milions de reproduccions a YouTube en molt poc temps. Poc després, va fer una col·laboració amb Bizarrap que la va portar a ser reconeguda a escala mundial i que actualment té més de 168 milions de reproduccions. Finalment, Rels B és un raper i compositor de Palma de Mallorca, que compta amb 9 produccions musicals pròpies com Boys Don’t Cry de l’any 2016 o La Isla de l’any 2020.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom