Els Badagegants de Badalona celebren el seu 25è aniversari

0
389

Els Badagegants de Badalona estan d’enhorabona i no només perquè tornen aquest dissabte a les 17 h hores, coincidint amb les Festes de Maig de la localitat, sinó perquè aquest any, a més de l’actuació prevista a la plaça de la Vila, celebren una data molt important i especial com la del seu 25è aniversari. Tal com va destacar al Badalona 360 la Montserrat Silvestre, presidenta i cap de colla de l’agrupació, “és un acte dels més antics i estem molt contents d’arribar a aquesta xifra”.

La progressió de la colla gegantera de Badalona ha estat notòria i aquest fet el va voler remarcar la presidenta de l’agrupació “és una evolució molt gran des del primer Badagegants fins ara, construint una trajectòria que ens ha marcat molt com a colla, tant dins de la ciutat com fora d’ella”. La intenció del Badagegants és el de poder agrupar tots els gegants de la ciutat, tant els més antics com els més actuals, per poder gaudir d’una diada de festa major a ritme de ball i crear un ambient familiar i festiu.

Fent referència a la participació de diferents colles per aquesta esperada edició del Badagegants, Silvestre va afegir que “aquest any volíem portar agrupacions o bé que no havien vingut mai o aquelles que ja hi havia col·laborat”. Alguns que repeteixen seran els de Sant Antoni i Plaça Nova, que hi van participar en el primer aplec, mentre que altres ho faran per primera vegada com la colla de gegants de Montcada i Reixac, que es van estrenar l’any 2019.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom