“El Yiyo” tanca la temporada de Música en Vena a Can Ruti

0
927

El bailaor de flamenc El Yiyo actuarà el proper dimecres, 26 de juny, a l’Hospital Germans Trias en el marc del projecte Música en Vena. L’espectacle servirà per tancar la temporada d’actuacions musicals a diferents serveis hospitalaris i de l’ICO Badalona que des de novembre han apropat la música a pacients, familiars i professionals.

El Yiyo

El Yiyo és un jove bailaor de Sant Roc que ha crescut en els escenaris, unint tècnica i esforç per destacar en el món del flamenc. Amb tan sols 19 anys ja ha estat cap de cartell en més de 20 festivals nacionals i internacionals. Ha compartit escenari també amb molts altres grans artistes: Farruquito, Juan de Juan, Eva la Yerbabuena, Duquende, Guadiana, Montse Cortés o Pere el Granaíno, entre d’altres.
Música en Vena

Des de novembre 2018, l’Hospital Germans Trias du a terme un programa estable de música a directe, seguint les directrius del seu programa d’humanització per millorar l’experiència dels pacients i familiars a l’hospital. La iniciativa és fruit de la col·laboració amb l’associació sense ànim de lucre ‘Música en vena’ i té com a objectiu millorar el benestar de pacients i familiars durant la seva estada a Germans Trias i a l’ICO Badalona. Música en Vena és una associació sense ànim de lucre que promou des de fa 7 anys la música en directe als hospitals. Ha intervingut a més de 20 hospitals, principalment de la Comunitat de Madrid i Catalunya, treballant amb tota mena de músics, formacions instrumentals i gèneres. També participa en projectes de recerca per demostrar des del punt de vista clínic l’impacte positiu de la música en directe per a determinats tipus de pacients.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom