El Tanatori de Badalona se suma a la ‘Màgic BDN Running’

0
1406

PFB Serveis Funeraris ha confirmat un any  més el seu suport a la Màgic BDN Running. A través del Tanatori de Badalona, l’empresa  funerària ha renovat l’acord de col·laboració amb aquesta cursa, que tindrà lloc el proper  diumenge 14 de novembre i que travessa tota la ciutat. 

Després d’una edició marcada per la pandèmia, en què la Màgic BDN Running es va haver de  reinventar en format virtual, la cursa recupera enguany la normalitat coincidint amb la celebració  del seu 10è aniversari, complint amb totes les mesures sanitàries vigents. “Ens fa molta il·lusió  poder fer costat a aquest esdeveniment tan important per a Badalona. Més enllà de la vessant  esportiva i del foment de la vida activa i saludable, aquesta cursa té un fort component social i  solidari que s’alinea amb el nostre compromís amb les persones i amb la ciutat de Badalona”,  explica Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris.  

Nascuda el 2011 en homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir de leucèmia aquell  mateix any, la Màgic BDN Running col·labora des dels inicis amb la lluita contra la leucèmia a  través de la Fundació Josep Carreras, molt vinculada al seu torn amb l’Hospital de Can Ruti a  través del seu Institut d’Investigació. Part dels diners recaptats en les inscripcions de la Màgic  BDN Running es donen a aquesta fundació, el que representa un total de gairebé 40.000 euros  aconseguits durant les anteriors nou edicions. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom