El servei de socorrisme a les platges començarà divendres 8 de juny

Autor

Categories

Compartir

Badalona començarà la temporada de bany el pròxim 8 de juny. Això comportarà que fins aquell dia no veurem els socorristes al litoral de la ciutat. La setmana passada, segons ha pogut saber el TOT, la mesa de contractació de l’Ajuntament no va obrir les diferents ofertes presentades per prestar aquest servei de vigilància. A l’hora de tancar aquesta edició, l’Ajuntament no havia respòs sobre quina serà l’empresa encarregada de prestar aquest servei aquest estiu a les platges, tot i que algunes fonts consultades per aquest setmanari, indiquen que Proactiva podria tornar a prestar aquest servei.

La temporada de bany oficial s’ha anat reduint

Fa just 10 anys, el 2007, la temporada de bany a les platges de Badalona anava des del 2 de juny i fins al 15 de setembre. Deu anys després, a diferència d’altres municipis, Badalona ha anat reduint la temporada de bany, això vol dir les dates on hi ha vigilància a les platges. Aquest any serà del 8 de juny al 11 de setembre. I a més, també s’ha reduït el nombre d’hores de vigilància. Fa 10 anys començava el servei de socorrisme a les 9h del mati, però des de fa uns anys va retardar-se fins a les 10h del matí i fins a les 19h.

A Montgat la temporada començarà el 10 de juny

L’Ajuntament de Montgat habilitarà, a partir del 10 de juny, el servei de salvament i els dispositius de reforç de neteja i seguretat per a l’inici de la temporada de platges. El servei de salvament estarà operatiu cada dia, d’10 a 19 h, durant els mesos de juliol i agost, mentre que del 10 al 30 de juny i durant el mes de setembre només ho estarà els caps de setmana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,391FansAgradda
2,905SeguidorsSeguir
11,553SeguidorsSeguir

Autor

Compartir