El PSC proposa un pacte cívic i polític per reconstruir la ciutat després de la Covid-19

0
616
El PSC de Badalona ha proposat un gran pacte cívic i polític per promoure un Pla de reconstrucció social i econòmica de Badalona i un gran homenatge a les víctimes i al personal que ha cuidat de nosaltres. En una nota de premsa, els socialistes demanen concretar un gran homenatge a totes les víctimes del COVID19 a la ciutat, així com a tot el personal de serveis essencials que han estat combatent el virus a primera línia.Una vegada el virus ha entrat en fase d’estabilitat i control, i tota Espanya va avançant cap a fases més avançades de la desescalada, el partit dels Socialistes de Catalunya a Badalona ha proposat avui l’impuls d’un gran pacte de ciutat, on estigui representada tant la societat civil com els partits polítics. Aquest pacte de ciutat on tothom estigui representat ha de promoure i garantir l’execució temporal d’un “Pla de reconstrucció social i econòmic de Badalona” on es fonamentin les bases de la recuperació social i econòmica de la ciutat.

En paraules del líder socialista Rubén Guijarro “Cap veí o veïna de Badalona pot quedar enrere en aquesta crisi. Entre tots i totes ens en sortirem, i aquest gran pacte de ciutat ha de garantir que sortim de la crisi amb justícia social”.

D’altra banda Rubén Guijarro proposa que un cop superat l’estat d’alarma, l’Ajuntament organitzi un gran acte ciutadà d’homenatge a totes les víctimes del COVID19 a la ciutat, a totes les famílies que han perdut un éssers estimats en aquest període i no han pogut acomiadar-se d’ells, i a tot el personal de serveis essencials que “han cuidat i s’han preocupat de nosaltres”, i que han lluitat en primera línia contra el virus: personal sanitari, de seguretat, de protecció civil, de neteja, de serveis socials… i molts més professionals que es mereixen el nostre màxim reconeixement.

Aquest acte d’homenatge ha d’estar desproveït de qualsevol parlament polític, i proposen la creació d’una comissió formada pels grups municipals per dissenyar el millor format per l’homenatge.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom