El PSC demana que les escoles bressol comencin amb seguretat

0
815

El PSC de Badalona ha demanat al govern d’Albiol que l’inici de curs de les escoles bressol municipals compti amb totes les garanties de seguretat. El regidor socialista Rubén Guijarro ha demanat conèixer quines mesures i protocols s’estan plantejant per al retorn segur a les escoles bressol municipals, si s’ha dotat a les llars d’infants de mitjans materials per a la prevenció de virus, si s’han adaptat les ràtios de nens, si s’ha incrementat la xifra de docents de cara al nou curs escolar, si s’han modificat els horaris per adaptar-los a les mesures de seguretat, o si totes aquestes mesures s’han comunicat a les famílies dels infants i a tota la comunitat educativa.
En paraules del regidor Rubén Guijarro “Estem molt preocupats per la sensació d’improvització del govern del Partit Popular de cara a l’inici de curs tant a escoles bressol municipals com a les escoles de primària públiques de Badalona. A manca pràcticament d’una setmana per començar el curs els dubtes que tenim són més grans que les certesses sobre les mesures i protocols de seguretat que s’haurien d’estar ja implementant”.

Des del PSC recordem que les Escoles Bressol Municipals són competència 100% municipal, com també el manteniment i neteja de les escoles de primària.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom