El primer gol i el primer punt

0
1048

Jordi Creixell

“Ens espera un any dur i ja ho hem assimilat, però hem donat el primer pas”. Paraules de Juanma Pons, tècnic del CF Badalona, després d’empatar contra el Lleida a l’Estadi (1-1). Els escapulats, per fi, van marcar el primer gol del curs i van poder sumar el primer punt a la lliga. Un resultat que no els treu pas de la cua de la classificació però que ha de servir de punt de partida per començar a recuperar el terreny perdut. Pablo Pallarés, en rematar a la xarxa una centrada des de l’esquerra de Cris Montes, va ser l’autor del primer gol dels badalonins, al minut 37 de la primera part. Els escapulats van poder mantenir l’avantatge fins a les acaballes del matx, però al minut 76 el Lleida va fer l’empat i va frustrar la primera victòria escapulada. Aquest diumenge, al camp del Castelló (18h), nou compromís per intentar seguir sumant i esvair dubtes.