El PP lamenta que Badalona torni a quedar-se un any més sense guinguetes durant les Festes de Maig

Autor

Categories

Compartir

El PP de Badalona ha lamentat, en una nota de premsa, que Badalona  torni a quedar-se un any més sense guinguetes durant les Festes de Maig per culpa, segons diu, de la incompetència del govern de la ciutat. “Després del ridícul que van fer l’any passat no han estat capaços de preveure amb temps la licitació del nou concurs i una vegada més han mostrat la seva incompetència com a govern”, assegura Rosa Bertran, regidora del grup municipal del PP.

El PP recorda que ja l’any passat el govern va provocar que les guinguetes s’instal·lessin tard perquè es va veure obligat a prorrogar la concessió quan faltaven unes hores per acabar el termini de la nova licitació que va convocar, i que es va fer tard i malament. Bertran considera que “han tingut 365 dies per fer el nou concurs perquè sabien perfectament que aquest any no hi havia prorroga possible i, per tant, la licitació aquest any sí que s’havia de fer”. “És una tònica habitual en aquest Govern esperar a que els problemes els esclatin per a posar pegats a corre-cuita, el que demostra una irresponsabilitat i una falta de previsió inacceptable per a qualsevol responsable municipal”, explica la regidora popular.

El grup popular considera que aquest és un cop molt dur per a la projecció de la ciutat en època turística perquè Badalona no pot permetre’s començar la temporada alta sense disposar de tots els serveis en el litoral. La regidora popular considera que “és una vergonya que una vegada més els grans perjudicats de la inoperància d’aquest Govern siguin els ciutadans perquè l’alcaldessa dedica el seu temps al procés independentista i no a governar i gestionar la ciutat”.Badalona ni ha votat ni mereix un Govern com l’actual, que no gestiona, que no es preocupa del dia a dia dels ciutadans i que sembla ser que només té temps de viatjar per a promocionar-se dins el món independentista”, conclou Bertran.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,608FansAgradda
2,989SeguidorsSeguir
11,659SeguidorsSeguir

Autor

Compartir