El Pare Noel arriba a l’Hospital Germans Trias un any més despenjant-se per la façana del centre

0
409

Ha saludat els pacients pediàtrics ingressats en una nova edició de la iniciativa que impulsa la Fundació Villavecchia amb el suport de Bombers Solidaris de Barcelona 

El Pare Noel, amb l’ajuda d’un equip de Bombers Solidaris de Barcelona, ha arribat aquest matí a l’Hospital Germans Trias per visitar els infants i joves que es troben ingressats a la planta de pediatria.

De nou, els Bombers Solidaris han ajudat el Pare Noel a despenjar-se per la façana de l’edifici maternal de l’Hospital per saludar els pacients ingressats a la planta de Pediatria i per a lliurar-los un obsequi. Els més petits, juntament amb les seves mares i pares, l’han rebut emocionats i sorpresos, en part per l’espectacularitat de veure’l aparèixer per la finestra de les habitacions i de l’aula hospitalària.

Un Nadal farcit d’actes a l’Hospital 

Aquest acte no és pas l’únic dels que se celebren enguany a l’Hospital Germans Trias per Nadal. En les properes setmanes desfilaran repartint regals per la planta de Pediatria diverses entitats i associacions, especialment esportives, com el Club Joventut de Badalona o el Futbol Club Barcelona.

També hi haurà una cantada de nadales a càrrec d’una coral d’estudiants i un emotiu acte de reconeixement als professionals de l’hospital que s’han jubilat aquest 2022 que ja s’acaba.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom