El parc del Torrent de la Font estrena una nova ‘Jugatecambiental’

Autor

Categories

Compartir

Aquest diumenge, 7 d’octubre, es posa en marxa la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font que s’afegeix a la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. El torrent de la Font uneix els barris de la Morera i de Bufalà (14,6 ha) i un espai de connexió amb la resta de grans parcs de la ciutat i amb la serralada de Marina.

Dins d’aquest context i, amb l’objectiu de posar en valor els parcs de la ciutat com a espais naturals i de lleure, de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona es posa en marxa la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font.

Tots els diumenges, des del 7 d’octubre i fins el 25 de novembre, es desenvoluparà un cicle de tardor ple d’activitats destinades al públic familiar. A les activitats lúdiques i de descoberta s’hi afegeixen itineraris de natura i activitats dirigides que posaran en valor el parc i el seu entorn com a illes de natura dins la ciutat.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font és un espai de joc compartit, educatiu i creatiu, dirigit per l’Associació de Lleure Gripau Blau i l’Associació Juvenil Demasiats que obrirà, durant el cicle de tardor, tots els diumenges, fins el 25 de novembre, d’11.30 a 13.30 hores, i on es proposen activitats lúdiques no guiades que permetran la interacció familiar. També hi haurà dies en que s’oferiran activitats dirigides de temàtica mediambiental relacionades amb el parc a càrrec de l’Associació Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font. Tanmateix, en aquesta línia, hi haurà activitats del programa “Compartim un futur” portades a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Per poder participar en aquestes activitats no caldrà fer una inscripció prèvia i només cal presentar-se al mòdul de la ‘Jugatecambiental’ per tal d’apuntar-s’hi al mateix moment.

La ‘Jugatecambienta’l del parc del Torrent de la Font s’ubica al mòdul situat a prop de l’accés al parc, on conflueixen els carrers del Torrent de la Font i el de Sant Vicenç, a la zona del parc de la Bòbila.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,377FansAgradda
2,892SeguidorsSeguir
11,547SeguidorsSeguir

Últimes noticies

Autor

Compartir