El nou hospital privat de Quirónsalud no estarà enllestit fins l’any 2023

1
5648

El grup sanitari Quirónsalud ha anunciat aquest dimecres que preveu posar en funcionament el 2023 un nou hospital privat a Badalona. A finals d’octubre, de 2019, Quirónsalud ja va anunciar el projecte, però llavors la data per finalitzar l’hosiptal era a finals de 2021. Ara, la nova data prevista serà durant el 2023. El nou hospital estarà ubicat en el solar de l’avinguda Navarresa, entre els carrers de Ramón Rubial i de La Seu d’Urgell, molt prop de l’avinguda del President Companys.

El nou hospital, vuitè del grup Quirónsalud a Catalunya, juntament amb el Centre Mèdic Teknon, l’Hospital Universitari Dexeus o l’Hospital Quirónsalud Barcelona, entre d’altres, disposarà de cinc plantes, 70 habitacions, 6 quiròfans, i 6 box d’UCI. El nou centre tindrà 15.000 m2 de  superfície i serà sostenible amb el medi ambient. A més, oferirà una àmplia cartera de serveis amb atenció en totes les especialitats i amb unitats multidisciplinàries per a oferir una atenció integral i altament resolutiva als pacients.  El nou hospital, que suposarà una inversió de 40 milions d’euros, donarà treball a unes 400 persones. A la vegada, servirà per donar una alternativa a tots aquells pacients que actualment es desplacen als seus hospitals de Barcelona perquè no disposen d’una alternativa privada en aquesta zona. 

El projecte s’ha presentat al Centre Internacional de Negocis de la ciutat. En l’acte han participat l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el director territorial per a Catalunya i l’Aragó de Quirónsalud, Germán Barraqueta.

1 COMENTARI

  1. No pueden pagar decentemente a sus profesionales pero pueden hacer una inversión de 40 millones de euros para ganar más pasta para sus bolsillos.,😡😡😡

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom