El Museu publica imatges històriques del Titus

1
7634

El Museu de Badalona ha publicat, via Flick, un àlbum d’imatges dels banys, i després discoteca, Titus. Són imatges cedides pel Ramon Fonollà Ferrer a l’Arxiu d’Imatges del Museu de Badalona. L’any 1880 Francesc Fonollà (a) Titus va instal·lar unes senzilles barraques de fusta a la platja on la gent que es podia banyar en unes petites piscines d’aigua salada o al mar, agafant-se d’unes cordes que s’hi havien instal·lat. Des d’aleshores han passat 140 anys i ara el Grup Titus disposa de més d’una sala de ball i d’oci, tant a la ciutat com a fora, segons explica el Museu a la seva pàgina web.

Si voleu veure aquestes imatges ho podeu fer a l’enllaç: https://www.flickr.com/photos/museudebadalona/sets/72157713712537068/

1 COMENTARI

  1. El meu tiet i el meu pare formaven part d’aquests inicis del Titus. Però no els sé reconèixer a les fotos, jo no els he conegut de joves 🙂
    El meu tiet era el president i el meu pare el secretari del Club.
    M’agrada que siguin part de la història de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom