El Museu posa en marxa tallers per adults sobre cultura romana

1
954

El 2021 arriba al Museu de Badalona una nova proposta de caps de setmana. L’equipament iniciarà una programació de tallers destinats al públic adult que us permetrà aprofundir en diferents aspectes de la vida quotidiana de l’època romana i descobrirà algunes curiositats i secrets que han perdurat al llarg dels segles i fins i tots s’han acabat incorporant a la realitat del segle XXI. Els tallers, que dedicaran a aspectes tan diversos com el calendari, la higiene o la màgia i la superstició, es faran l’últim diumenge de mes, amb la voluntat que es converteixin en una cita imprescindible per a totes aquelles persones interessades en la cultura romana. Per participar-hi, caldrà adquirir les entrades prèviament a la recepció del Museu.

El primer taller que es farà el diumenge 28 de febrer estarà dedicat a la influència romana en el nostre calendari i el del mes de març, que està programat també pel dia 28, es centrarà en la bellesa la higiene i la salut en època romana.

1 COMENTARI

  1. Sempre m’he preguntat per què a Badalona ens oblidem tant dels íbers. Ells estaven aquí des de molt abans dels romans que, a fi de comptes eren uns imperialistes que es dedicaven a crucificar als pobles sotmesos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom