El govern defensa la transparència i legalitat del procés de la contractació de la parella d’un regidor

Autor

Categories

Compartir

El govern municipal  ha defensat  “amb ungles i dents” el procediment que l’executiu local segueix per contractar personal en cassos d’urgència, com el de la parella del regidor Àlex Mañas, perquè afirma “permet fer la fiscalització i l’Ajuntament no intervé en la selecció, sinó que se n’encarrega el SOC”.

El govern ha detallat que el que fa el departament que necessita cobrir una vacant és enviar una fitxa al SOC amb els requisits. En aquest cas, l’únic que es demanava era tenir la Llicenciatura de Dret, coneixement bàsic sobre l’ordenament i règim jurídic de l’administració pública i el nivell C de català, per tant no podíem fer un vestit a mida”. En aquest sentit assenyala que la persona que va quedar primera en la llista va ser la parella del regidor Àlex Mañas. El contracte és temporal i s’ha dut a terme per cobrir una jubilació parcial, segons el govern local. Quan s’acabi el contracte, segons les mateixes fonts, s’estudiarà el mecanisme de provisió d’aquesta plaça per promoció interna o per concurs d’opisició de torn lliure.

El PP demana la dimissió de Mañas

El regidor popular Xavier García Albiol, ha exigit a l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, que cessi el regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas (ICV-EUIA), a qui acusa “d’haver endollat” la seva dona a l’Ajuntament. Segons el popular, el consistori hauria contractat la muller de l’ecosocialista a través d’un procés “poc transparent” per ocupar un càrrec de tècnica de Medi Ambient amb una retribució anual de 46.000 euros. Paral·lelament, el president del grup municipal del PP, Juan Fernández, ha fet arribar un escrit a l’alcaldessa de la ciutat perquè convoqui de forma inmediata una Junta de Portaveus extraordinària i urgent per esclarir els fets i aportar documentació al respecte.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom

La revista

Segueix-nos

17,608FansAgradda
2,989SeguidorsSeguir
11,659SeguidorsSeguir

Autor

Compartir