L’informe municipal certifica que les obres que s’estaven fent als baixos de l’edifici de la Salut no son la causa del col·lapse

0
1379

El govern de Badalona ha informat aquesta tarda als grups de l’oposició, amb una junta de portaveus, de totes les novetats en referència a l’edifici del passatge de la Torre i ha entregat tot l’informe tècnic. L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, ha convocat aquesta Junta per explicar que unes obres que s’estaven fent a l’altra banda de l’edifici, on es va originar la gran esquerda, no han estat la causa de l’incident. Pastor ha admès que les obres no tenien llicència però que es podrien haver legalitzat perquè no contenien cap perill per a l’edifici. L’alcalde ha volgut agrair la feina de tots els treballadors de l’Ajuntament “que porten 10 dies posant tota la seva entrega i professionalitat”. Pel que fa a les famílies, la regidora de drets socials Aïda Llauradó, ha avançat que s’ha allargat el període d’emergència habitacional per les famílies afectades durant tot el mes de novembre, malgrat que inicialment només tenien assegurada un habitatge durant 15 dies, segons ha assegurat.

Els grups de l’oposició han celebrat que el govern de Badalona hagi donat explicacions, tot i que per Dolors Sabaté, de Guanyem Badalona en Comú, han arribat tard. “Millor tard que mai, celebrem que s’hagi fet per aturar rumors i especulacions, els grups de l’oposició tenim la responsabilitat de no treure rèdit polític amb un drama com aquest”. En aquest mateix sentit s’han expressat des d’ERC i Junts per Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom