El govern assegura que el Campament Reial obrirà el dia 30 de desembre

0
1454

Badalona tornarà a gaudir un any més del Campament Reial dins de la programació de les activitats de Nadal que organitza l’Ajuntament de Badalona. El Campament Reial s’instal·larà al parc de Montigalà els dies 30 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, en horari de 17 a 21 hores.

Enguany el Campament Reial tindrà un disseny artístic i tècnic estèticament atractiu, pensat com un espectacle teatral i musical, i amb la participació de companyies professionals i amateurs. Hi ha haurà elements mòbils, atrezzo, músiques encisadores, vestuari dissenyat per a l’ocasió, coreografies a càrrec de ballarines, estendards màgics de les comparses, i una il·luminació i so fantàstic.

L’entrada serà gratuïta i es podrà obtenir amb reserva prèvia al web de l’Agenda Cultural de Badalona (https://agendacultural.badalona.cat/) a partir del dilluns 20 de desembre. Durant la visita al Campament Reial caldrà complir les mesures sanitàries habituals (mascareta i distància de seguretat).

Durant les darreres hores, el PP ha enviat una nota de premsa on assegurava que els tècnics havien explicat que en aquests moments ja no es poden complir els terminis legals per a l’inici de l’activitat nadalenca el dia 29 de desembre i traslladen la decisió final a la Junta de Govern Local, integrada pels sis tinents d’alcalde i l’alcalde. Segons ha expplicat Xavier Garcia Albiol exigeix que “el govern busqui una solució legal per a la celebració del Campament perquè la seva incompetència durant aquestes setmanes no la poden acabar pagant els nens i nenes de la ciutat suspenent una de les activitats més esperades durant tot l’any”. De moment, segons ha explicat el govern municipal, el Campament començarà el 30 de desembre, un dia després del que estava previst. Fonts municipals han assegurat que el Campament Reial tirarà endavant i desmenteixen el comunicat del PP de les darreres hores. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom