El govern aprova incorporar 21 nous agents de la Guàrdia Urbana

0
404

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, aquest dimarts, l’oferta d’ocupació de l’any 2022 en relació amb el cos de la Guàrdia Urbana per a la incorporació de 21 nous agents. 

Aquesta nova oferta d’ocupació s’afegirà a la convocatòria per a la provisió d’11 places d’agents de la Guàrdia Urbana que actualment es troba en procés de selecció. D’aquesta manera seran un total de 32 els aspirants a agents de la Guàrdia Urbana de Badalona que assistiran a l’Escola de Policia de Catalunya per superar el Curs de formació que els capacitarà per exercir les funcions bàsiques dels serveis policials. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, assenyala que: “la nova oferta d’ocupació per sumar 21 nous agents a la plantilla de la Guàrdia Urbana demostra amb fets la voluntat i l’aposta d’aquest Govern municipal de fer de la nostra ciutat un lloc cada vegada més segur”. L’alcalde de Badalona afegeix que: “no ens conformem, continuem treballant per dotar de més recursos humans i de millor material, com per exemple hem fet aquesta setmana amb la incorporació de 8 nous vehicles, per tenir una Guàrdia Urbana a l’alçada de les necessitats d’una ciutat com Badalona”.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom